Sunday, December 27, 2009

Kynsilakat 2010

american_apparell_nailpolish_1
kuva American Apparel

Mennyt syksy todisti sen, että kynsilakka on uusi The It Thing. Kaikki ovat lukeneet lehdistä, kuinka Chanelin Jade-sävy myytiin loppuun ennätysajassa. Suomeenhan se ei koskaan saapunutkaan... Essie on osannut hyödyntää kynsien lakkausbuumin ja sarjan uusia sävyjä odotetaan aina kuin kuuta nousevaa. Loppuvuoden hotein oli sävy Mink Muffs. Ja tokihan Essie iski itsensä täysillä myös mattalakka-aaltoon! Matte About You on väritön päällyslakka, joka tekee kynsilakasta (sävystä kuin sävystä) sekunneissa mattapintaisen. Tässä blogissa hyviä kuvia Essien lakoista mattapinnoitettuina. Meilailin juuri ennen joulua Essien maahantuojan kanssa ja he kertoivat, että mattalakka on myyty loppuun Suomessakin. Täydennyslastia odotellessa...
OPI on kynsilakkavalmistaja, jota kannattaa myös seurata. Syksyllä firma ratsasti Espanja-kokoelmallaan ja marraskuussa saatiin nauttia Suede-sävyistä, joissa on nimensä mukaan mokkanahkainen pinta. Mielenkiintoista...
YSL:n lakat ovat itselleni tämän vuoden uusi tuttavuus. Täytyy kyllä sanoa, että laadukkaampaa kynsilakkaa saa hakea! Syksyllä maalasin kynteni himmeän harmaiksi sarjan Stormy Grey-sävyllä. Myös Orly tarjoili syksyllä hauskoja harmaan sävyjä Once Upon a Time-kokoelmassaan. Lumikki-sadun ympärille luodussa lakkakokoelmassa oli kolme eri harmaan vivahdetta... Uskon, että harmaan voittokulku jatkuu keväälläkin. Ehkäpä syksyn siniharmaisiin verrattuna pehmeämpänä ja beigempänä!


Kevät 2010

ysl_la_laque_2010
YSL luottaa kankaiseen tekstuuriin. La Laque-kynsilakat ovat aatelia kestävyydessään ja kevään meikkilookin myötä päästään nauttimaan silkistä ja sifongista. Sävyt Mauve Silk ja Beige Chiffon tulevat taatusti olemaan myyntihittejä! Kaupoissa viikolla 3!


essie_the_art_of_spring
Essien kokoelma The Art of Spring leikittelee Art Deco-henkisillä pastellisävyillä. Omaa silmääni miellyttää erityisesti melonin sävyinen Tart Deco. (toinen oikealta) Lakat myynnissä helmikuussa.


opi-alice-in-wonderland
Opi tekee keväällä yhteistyötä Liisa Ihmemaassa-elokuvan kanssa. Glitterilakat ja hohtavat punaisen sävyt ovat kuin suoraan kaninkolon takaa löytyvästä taikamaailmasta.


lancome_o_my_rose
Lancômen kevätlookin, Ô My Rose'n kynsilakat ovat myös erittäin mielenkiintoisia. Suosikikseni on muodostunut väritön, suurehkoja hopean ja kullan värisiä kimalteita sisältävä Golden Silver Sand. Olen testaillut lakkaa jo kuukauden verran ja ilokseni huomaan, että kimallus toimii todella tyylikkäästi myös lyhyissä kynsissä. Toinen lookin lakka on metallihohtoinen petroolinsininen Deep Water Green. Kaupoissa viikolla 4!


orly_bloom
Orly'n kevät kukkii! Bloom-kynsilakkojen sävyt ovat kuin villiintyneestä puutarhasta.


chanel_particuliere
Bloggaajat ja kynsilakkafanit ympäri maailman odottavat Chanelin kevätnäytöksessä nähtyä ruskeanharmaata sävyä, Particuliére. Toivotaan, että sävy päätyisi tällä kertaa myös tänne susirajalle... Chanelin Les Impressions de Chanel-kevätlookin nude ja hempeä roosa näyttävät myös erittäin myyviltä.


Ciate_Festival_Fever
Oma suosikkimerkkini Ciaté hellii fanejaan keväällä karnevaalitunnelmilla. Festival Fever-kokoelman sävyt leikittelevät tivolin väreissä. Ciaté'n Paint Pots-lakat kuuluvat ykkössuosikkeihini koostumuksensa ansiosta. Ne ovat nimensä mukaan maalimaisia ja erittäin peittäviä. Ja nuo purkit... Ah! :) Ciaté:a voi ostaa Suomessa beautynetti.com-nettikaupasta tai Makerista Helsingistä.


american_apparell_nailpolish
Uusin tulokas kynsilakkamarkkinoilla on American Apparel. Tämä Los Angelesin Downtownista ponnistava kulttisuosion saavuttanut vaatemerkki on lanseerannut hiljattain omat kynsilakkansa. Sävyt noudattelevat samoja linjoja firman jumppatrikoiden, huppareiden ja kalsonkien kanssa. Eikä hinta päätä huimaa! Purkillisen voi tilata itselleen netistä 7 eurolla.